Närvårdare till Oasen 100%

På Oasen boende- och vårdcenter i Jomala arbetar ca 100 personer. Oasens verksamhet innefattar tre institutionsavdelningar varav två är demensavdelningar, ett ESB-boende, dagverksamhet och fysioterapi. Just nu har vi fokus på att utveckla verksamheten med olika projekt i tvärprofessionella grupper.

Vi lediganslår nu två tjänster som närvårdare 100 %.

Som närvårdare vid Oasen får du möjlighet att utveckla din kompetens genom att arbeta i ett multiprofessionellt team i vården av multisjuka äldre klienter. Mentorskap kan erbjudas. Du erbjuds möjlighet att påverka och utveckla vår verksamhet utifrån dina intresseområden/din specifika kompetens genom att vara del i uppstartat kvalitetsarbete. Vi ser gärna att du har ett särskilt intresse för medicinskteknisk utrustning och/eller välfärdsteknologi, men även andra områden är av intresse.

Vi söker dig som är utbildad närvårdare och med fördel har erfarenhet av arbete inom äldreomsorgen och/eller med multisjuka äldre personer. Du vill arbeta utifrån ett personcentrerat förhållningssätt, är nyfiken, vill prova på nya arbetssätt och vill utvecklas i din roll som närvårdare. Du har god samarbetsförmåga.

Vi vill värna om din arbetshälsa och du erbjuds möjlighet att ta del av våra förmåner så som exempelvis friskvård.ax.

Du bör vara registrerad som närvårdare i Valviras register. Uppgiften kräver vaccinationsskydd i enlighet med §48 i Lagen om smittsamma sjukdomar (FFS 1227/2016). Prövotid på 6 månader tillämpas.

Välkommen att söka tjänsterna!

Fakta om tjänsten
Sista ansökningsdag
31.03.2023 kl. 16:00
Arbetet börjar15 april eller enligt avtal
Arbetets varaktighettillsvidare
Arbetstid38 h 15 min/v
Löngrundlön 2608,06
Skicka ansökan till

ansokan@oasen.ax

Märk ansökan med "Närvårdartjänst 100%"

Kontakta

Stefan Simonsen, 018 373 210, stefan.simonsen@oasen.ax