Närvårdare

Välkommen att jobba med oss på Tallgårdens ESB som är ett boende med plats för 28 klienter.

Hos oss finns trevliga kollegor och härliga klienter. Personalen vid servicehuset jobbar såväl i servicehuset som ute på byn i hemtjänsten. Du får stor möjlighet att själv påverka dina arbetstider.

Av dig som sökande krävs att du är behörig närvårdare, registrerad i Valvira eller att din ansökan är under behandling hos Valvira. Du bör vara villig att ta emot delegeringar från ÅHS, för att kunna utföra de sjukvårdsuppgifter som delegeras av hemsjukvården.

På Tallgårdens ESB bor flertalet personer med demensdiagnos eller någon form av kognitiv svikt. Det bor även flertal personer med multisjukdom. Vi jobbar utgående från de boendes individuella behov, därav behöver du vara lyhörd, empatisk, har ett gott bemötande och förmågan att se människan framom diagnosen och funktionsnedsättningen. Vi ser gärna att du som sökande har erfarenhet, men framför allt ett stort intresse och förmåga att bemöta och skapa en positiv miljö för våra boende med deras olika individuella behov. Du bör vara trygg i din yrkesutövning, positiv till förändringar, utvecklingsvillig och flexibel och ha lätt för att samarbeta med olika personer. Du bör kunna arbeta såväl i grupp som självständigt. Körkort krävs. Arbetsspråket är svenska. Sunds kommun är en tobaksfri kommun. Sunds kommun erbjuder företagshälsovård och friskvård. Vi tillämpar prövotid. Lön enligt AKTA, idag 2553,96 euro vid 100%. Anställning och intervjuer sker fortlöpande så sök direkt. Ange hur stor anställningsprocent du önskar samt vilka tider på dygnet du helst vill arbeta.

Fakta om tjänsten
Sista ansökningsdag
31.05.2023
Arbetets varaktighetTills vidare
ArbetstidEnligt överenskommelse
Lön2 553,96 euro vid 100%
Skicka ansökan till

info@sund.ax

Kontakta

Andreas Johansson
Telefon: +3584573457915
E-post: kommundirektor@sund.ax