Medarbetare till Kreditstöd

Vi söker nu två medarbetare som kan stärka vårt växande team hos oss på Kreditstöd som är en del av Kreditprocessavdelningen som har en central roll i banken. Vår främsta uppgift är att stöda våra affärsområden på Åland i Finland och i Sverige inklusive Partnersamarbetet med Borgo i kreditärenden.

Din profil

Vi söker dig som är bekväm med att arbeta med siffror och har använt Excel flitigt under din utbildning eller i ditt tidigare arbetsliv. Om du har ett intresse och förståelse för finansbranschen och kreditgivning är det en fördel, men annars lär du dig fort på plats. Vi önskar att du som person är ansvarstagande, noggrann och har ett strukturerat sätt att ta dig an administrativa arbetsuppgifter. Du har även en god kommunikationsförmåga som är viktig för att upprätthålla goda relationer.

Vi ser gärna att du har en lämplig utbildning, t.ex. merkonom/tradenom. Arbetsspråket är svenska och finskakunskaper är till stor nytta.

Att bli en del av oss

Vi erbjuder dig en rolig och utmanande arbetsplats där du får möjlighet att arbeta tillsammans med ett ambitiöst och lösningsfokuserat team. Till dina arbetsuppgifter hör att per e-post och telefon betjäna våra kontor och samarbetspartners inom kreditförvaltning. I uppgifterna ingår dessutom kontroller, avstämningar, rapportering och annan administration.

Att arbeta på Ålandsbanken

Här kan du läsa mer om vad vi erbjuder dig som blir en del av laget Ålandsbanken!

https://www.alandsbanken.ax/om-oss/karriar/arbeta-pa-alandsbanken

Vill du veta mer?

Tjänsterna är en tillsvidareanställning och en projektanställning t.o.m. 31.5.2024, med goda möjligheter till förlängning. Placeringsorten är Mariehamn.

Varmt välkommen med din ansökan!

Fakta om tjänsten
Sista ansökningsdag
18.12.2022
Arbetstid37 h/v
Kontakta

Närmare upplysningar kring tjänsterna ges av gruppchef Annika Stenman, 040 147 9198 eller HR-specialist Marie Löfström, 0204 29011.