Hamnövervakare

Hamnövervakarens grunduppgift är att sörja för drift av hamnverksamhet samt ge god och effektiv service till våra kunder, både direkt och indirekt samt utföra arbeten på alla till Mariehamns Hamn Ab:s tillhörande anläggningar.

Driften inbegriper Daglig drift, Tekniskt drift och Tekniskt underhåll samt felsökning. Daglig drift omfattar bland annat kommunikation, systemövervakning, vakthållning och fastighetsskötsel. Teknisk drift omfattar bland annat automooring, landgångar, kombiramper, klaffar, förtöjningsutrustning, passersystem, rulltrappor, rullband samt fastighetssystem.

Tekniskt underhåll av ovanstående.

För att du skall trivas hos oss tror vi att du tycker om att jobba i grupp likaväl som självständigt samt tycker om växlande arbetsuppgifter. Du är duktig på att ta instruktioner och kommunicera med arbetsledare och arbetskamrater. Du tycker om kundkontakt och känner att du vill ge våra kunder så bra service som möjligt. Du har ett praktiskt handlag och är inte rädd för att ta i. En stor del av arbetsuppgifterna sker utomhus. Din svenska skall vara utmärkt och engelska är meriterande.

Arbetsförhållandet börjar med en obligatorisk inskolningsperiod.

Fakta om tjänsten
Sista ansökningsdag
9.12.2022 kl. 12:00
Arbetets varaktighettillsvidare
Arbetstidskiftesarbete dag, kväll, natt 89% av heltid
Lönenligt avtal
Skicka ansökan till

Fyll i intresseanmälan på:

https://mariehamnshamn.ax/om-bolaget/jobba-i-hamnen/intresseanmalan/

Intervjuer och rekrytering sker fortlöpande.

Kontakta

Helena Jansson, 0400781181, helena.jansson@hamnen.ax