Försäljare, S-market Jomala

S-market i Jomala söker en försäljare för fast anställning.

Arbetstiden är 30 h/vecka.

Söker du ett jobb där du får röra på dig, jobba med mänskor och där dagarna går snabbt? Nu har vi jobbet för dig. Vi har en ledig plats som försäljare här i vårt trevliga team i S-market Jomala!

Till dina arbetsuppgifter som försäljare hör bl.a. att betjäna kunder i kassan och på avdelningarna plocka upp varor i hyllan och göra produktpresentationer och att kontrollera datum. Efter introduktionen känner du till de produkter och tjänster vi erbjuder och frågor som berör ägarkundskap så att du kan berätta om dem för våra kunder utgående från deras behov.

Vi i Varuboden på Åland erbjuder dig en intressant och mångsidig arbetsuppgift inom kundtjänst. Vi önskar att du kan få mer kunskap och att du kan gå vidare i karriären utgående från dina intressen och förmågor.

Vi tar hand om vår personal genom att erbjuda bl.a. motions-, kultur- och välmåendeförmåner och omfattande företagshälsovård. Dessutom får du Finlands mest omfattande personalförmåner.

Vi fortskrider med rekryteringsprocessen redan under ansökningstiden och platsen tillsätts så fort vi hittar en lämplig kandidat.

Fakta om tjänsten
Sista ansökningsdag
4.12.2022 kl. 23:59
Arbetets varaktighettillsvidare
Arbetstid30 h/vecka
Kontakta

Mer information om tjänsten och vårt handelslag ger enhetschef Therese Andersson, 010 7659 620, therese.andersson@sok.fi