Farmaceut eller Provisor

GODBY APOTEK söker en FARMACEUT/FARMASEUTTI eller PROVISOR/PROVIISORI för fast- eller tidsbunden anställning. Tjänsten är heltid. Se våra förmåner nedan!

Apoteket ligger i det natursköna Ålands andra centralort Godby 15 km från Mariehamn. Vi erbjuder ett modernt apotek med varierande arbetsuppgifter och trevlig atmosfär, samt personalförmåner som mat och friskvård-, kultur- och massageförmån.

Vi tar också emot farmacieelever och arbetet passar också bra för en nyutexaminerad farmaceut, då vi är ett lite mindre tätortsapotek (receptur 45 000) med lite lugnare atmosfär. Vi erbjuder en extra månadslön som engångsbonus vid anställning samt 500 euro över lön enligt kollektivavtal , om du är den vi söker. Tjänsten tillsätts löpande.

Av dig önskar vi social kompetens och samarbetsförmåga, då vi stöder varandra i arbetet. En professionell och trevlig kundbetjäning är viktig för oss, där det viktigaste målet är att hjälpa kunden.

Öppettiderna är må-fr 8.30 - 17 och lördagar 10-14.

Apoteket erbjuder bostad (enrumslägenhet), som bostadsförmån och hjälper till med andra praktiska detaljer, t.ex. finsk legitimering. Kontakta apotekare Linda Artell för mer information, linda.artell@aland.net, tel 0408279620.

Fakta om tjänsten
Sista ansökningsdag
31.08.2022
LönLön enl avt. plus personligt tillägg
Skicka ansökan till

linda.artell@aland.net

Kontakta

Kontakta apotekare Linda Artell på e-post linda.artell@aland.net eller tel. 018-41600 för ansökningar och mer information om apoteket och våra personalförmåner.