Elektriker

Till vårt El-team söker vi nu en Elektriker.

Dina främsta uppgifter är att i samarbete med teamet installera villor, laddstationer, solpaneler mm.

Du är utbildad elektriker.

Du har några års erfarenhet inom området.

Du är ansvarstagande och noggrann.

Du har goda kunskaper i Svenska både i tal och skrift.

Anställning sker då vi funnit rätt person så tveka inte att sända in din ansökan tillsammans med ett löneanspråk.

Klingbergs Ab startade 2005 med att utföra mindre industriinstallationer. Sakta men säkert utvidgade vi verksamheten med ytterligare områden så som brandalarm, truckservice och installation av hissar. Våren 2012 flyttade vi till Godbyvägen 11 och i Maj samma år öppnades en butik för dig där vi erbjuder elprodukter med professionell hjälp. Den 16 oktober 2013 tog vi ytterligare att steg i utvecklingen och slog oss in i VVS branschen.

Verksamhet från Storå rör Åland Ab samt Bad & Värme och serviceenheten från VVS Eriksson förvärvades. Så nu kan vi erbjuda dig som kund professionell hjälp både inom El & VVS. Även 2018 blev ett stort år då Siemens valde oss som Solution Partner inom fastighetsautomation.

Idag sysselsätter vi cirka 30 personer och jobbar tätt ihop med många bra kunder. Vi ser till att allt inom Automation, EL och VVS fungerar på bästa sätt för dig.

Vi tycker det är roligt att jobba, vår målsättning är att jobba kundanpassat och leverera kvalitet, och vi har engagerade och ansvarsfulla medarbetare.

Den 31.06.2022 köpte Kristoffer Pomrén grundarens aktier och blev då majoritetsägare. Nu har vi slagit ihop ACS-Energy och Klingbergs så häng med du också, nu kör vi på för fullt!

I Juni 2022 förvärvade ACS-Infinity aktiemajoriteten i Klingbergs så nu har vi ännu större personalstyrka och samtidigt breddat kunskapen, speciellt inom förnyelsebar energi.

Idag sysselsätter vi cirka 25 personer och jobbar tätt ihop med många bra kunder. Vi ser till att allt inom Automation, EL och VVS fungerar på bästa sätt för dig.

Vi tycker det är roligt att jobba, vår målsättning är att jobba kundanpassat och leverera kvalitet, och vi har engagerade och ansvarsfulla medarbetare.

Fakta om tjänsten
Sista ansökningsdag
31.12.2022
Arbetets varaktighettillsvidare
Arbetstid40 timmar/vecka
Lönenligt överenskommelse
Kontakta

Kristoffer Pomrén, 01822111, kristoffer.pomren@klingbergs.ax