Disponent

Din roll

Vi söker nu en disponent, som en del av vårt team av disponenter och bokförare. Du ansvarar självständigt över en portfölj av bostadsbolag, där vi erbjuder paketlösningar gällande disponent- och bokföringsuppdrag till våra kunder. Du sköter kontakt och samordning gentemot leverantörer och entreprenörer i olika underhållsprojekt och har daglig kontakt med bostadsbolagens styrelser, aktielägenhetsägare och hyresgäster. Du kommer även att behöva fungera som sekreterare på bostadsaktiebolagens styrelsemöten och bolagsstämmor. Eftersom möten kan ske efter ordinarie kontorstid, krävs det att du är flexibel gällande arbetstiderna.

Vem är du?

För att lyckas i rollen har du gärna i grunden en eftergymnasial utbildning inom ekonomi, fastighetsförvaltning eller bygg. Du kan även ha fått relevant erfarenhet på annat vis och får gärna ha erfarenhet inom fastighetsförvaltning och bostäder. Vidare har du ekonomisk förståelse och det är meriterande om du har vana av att samordna och upphandla

underhålls- och ombyggnadsprojekt. Även insikter i juridik är bra att ha.

Som disponent har du en varierande tjänst och jobbar med många parallella uppgifter. Det är av vikt att du har ett lösningsorienterat och resultatmedvetet arbetssätt. Som person är du trygg i dig själv, van att ta egna initiativ och trivs med att arbeta både självständigt och i team.

Du har intresse och förståelse för kundens behov och utpräglat sinne för service. Meriterande för tjänsten är god förmåga att utrycka sig både i tal och skrift.

Vi erbjuder

Mäklarhuset Åland har kunden i fokus och erbjuder kvalitativ service och optimal leveranssäkerhet. Vi erbjuder våra anställda en trygg arbetsgivare med goda personalförmåner. Våra lokaler ligger centralt i Mariehamn.

Tjänsten är ordinarie heltidsanställning och vi räknar med att du kan börja hos oss under våren 2023.

Skicka in din ansökan med bilagd CV och löneanspråk till robert.gustafsson@maklarhuset.ax eller per post till Mäklarhuset Åland Ab, Skarpansvägen 29 B, 22100 Mariehamn senast den 31.03.2023.

Fakta om tjänsten
Sista ansökningsdag
31.03.2023
Arbetets varaktighetTillsvidareanställning
ArbetstidHeltid
Kontakta

Sara Kalm, +358 18 27682, disponent@maklarhuset.ax