Cafébiträde

Beskrivning av arbetsuppgifter och kvalifikationer:

Vi på Gröna Uddens Camping söker nu medarbetare för sommaren 2023!

Gillar du att jobba varierat? Tycker du om att ta eget ansvar? Har du intresse av att jobba en sommar på Åland? Då kan det vara dig vi söker!

Arbetsuppgifterna är omväxlande med uppgifter så som tillagning av enklare maträtter, försäljning samt servering av alkoholdrycker. Man assisterar även reception vid behov med bland annat in- och utcheckning av gäster, bokning, uthyrning samt turistinformation.

Du är den första gästen möter, så du bör ha ett stort intresse av att jobba i serviceyrket, vara ansvarsfull och tycka om att möta nya människor.

Att arbeta över avdelningsgränserna, när så behövs, är något du anser vara en självklarhet. Vi lägger stor vikt vid att du som person är positiv och flexibel även då det stundtals är stressigt. Vi söker vi dig som både klarar av att arbeta i ett högt tempo men samtidigt klarar av att sysselsätta dig när det är lugnt.

Du som sökande skall vara minst 18 år gammal, behärska engelska och svenska i tal och skrift, samt gärna jobbat inom service/turism tidigare.

Hygienpass, alkopass och kunskaper i finska ses som meriterande.

Fakta om tjänsten
Sista ansökningsdag
31.03.2023 kl. 12:00
Arbetets varaktighetmitten på augusti
Skicka ansökan till

gronaudden@aland.net

Kontakta

Marc Luoma, marc@gronaudden.ax