Betjäningsmästare

Nu söker vi en BETJÄNINGSMÄSTARE till Shell i Mariehamn.

Vi erbjuder dig en ordinarie tjänst och ett mycket omväxlande och roligt arbete där du träffar en hel del kunder varje dag. Du arbetar utomhus på mätarfältet och på arbetsplatsen inne i butiken finns ett glatt gäng arbetskamrater. Vi ser gärna att du har ett gott humör och rätt inställning till god kundservice och har lite försäljarvana.

Arbetsuppgifterna som betjäningsmästare är viktig för vår station, vi vill ha en bra servicenivå för våra bilburna kunder. Dina arbetsuppgifter är att tanka bilar, kontrollera vätskorna i bilen, fylla på spolarvätska, kolla oljenivån, byta torkarblad samt göra enklare lampbyten. I arbetsuppgifterna ingår även städning samt därtillhörande uppgifter utanför butiken och vid pumpområdet samt runt omkring på stationsplanen.

Vi erbjuder bra lönevillkor där Ni har mycket goda möjligheter att kunna påverka din lön på ett bra sätt. Har du bara lite talang och är en säljande person kan du göra underverk vilket syns i ditt lönekuvert. Du behöver ha B-körkort.

Låter detta intressant, vänligen kontakta oss för mer information eller sänd din ansökan till select.mariehamn@aland.net

Fakta om tjänsten
Sista ansökningsdag
15.07.2022
Arbetets varaktighettillsvidare
Arbetstidvardagar klockan 10:00-18:00
Skicka ansökan till

select.mariehamn@aland.net

Kontakta

Anders Holmberg, (018) 12360 (kontorstid)