Backofficemedarbetare-KAPMA

Är du intresserad av aktiemarknaden, fonder och andra värdepapper eller är detta ett område du skulle vilja lära dig mera om? Då kan vi ha rätt plats för dig då vi söker en medarbetare till avdelningen Affärsstöd Kapitalmarknad - Settlement.

Att bli en del av oss

Avdelningen Affärsstöd Kapitalmarknad har en central roll i banken med ansvar för administrationen inom området placeringar och med att stödja våra tre affärsområden Åland, Finland och Sverige då det gäller kapitalmarknadsprodukter. Du kommer att ingå i Settlement gruppen som ansvarar för administrationen kring kundernas värdepapperstransaktioner. Dina arbetsuppgifter är varierande och till dem hör bland annat avstämningar, värdepappersflyttar, transaktionsregistreringar samt andra administrativa uppgifter.

Din profil

Tjänsten kräver ingen tidigare erfarenhet av kapitalmarknad och passar dig som är noggrann och ansvarsfull. Vi erbjuder dig en god arbetsgemenskap där samarbete är vägen till framgång. Tjänsten passar dig som gillar att arbeta med IT-system, trivs med rutiner, har hög servicekänsla och är en bra teamspelare. Du kommer att få en bra introduktionsutbildning där upplärning till arbetsuppgifterna sker på plats och löpande. Arbetsspråket är svenska. En ekonomisk utbildning, erfarenheter av värdepappersmarknaden och kunskaper i finska är meriterade.

Att arbeta på Ålandsbanken

Här kan du läsa mer om vad vi erbjuder dig som blir en del av laget Ålandsbanken!

https://www.alandsbanken.ax/om-oss/karriar/arbeta-pa-alandsbanken

Välkommen med din ansökan. Urval och intervjuer sker löpande.

Fakta om tjänsten
Sista ansökningsdag
8.12.2022
Kontakta

Närmare upplysningar kring tjänsterna ges av Teamleader Martin Bondesson, martin.bondesson@alandsbanken.fi eller Rekryterare John Boman, john.boman@alandsbanken.fi.