Backofficefunktionär - Inlåningsgruppen

Avdelningen Affärsstöd har en central roll i banken med uppgift att administrera och att stöda vårt kontorsnät då det gäller kund- och kontofrågor samt avstämningar. Vi erbjuder dig ett intressant och utmanande arbete med mångsidiga arbetsuppgifter och goda möjligheter att utvecklas inom området.

Att bli en del av oss

Du kommer att ingå i Inlåningsgruppen där du kommer att delta i deras dagliga rutiner, vilket innefattar kontrolluppgifter samt support till kontoren i olika frågor. Vi är för närvarande inne i en effektiviseringsresa där vi ser att du kan hjälpa oss nå vår målbild.

Din profil

Tjänsten kräver ingen tidigare erfarenhet av bankbranschen och passar dig som är du pålitlig, service minded, noggrann och hanterar dina uppgifter på ett proaktivt och strukturerat sätt. Du tycker om att arbeta självständigt och är van att kunna prioritera men är samtidigt en flexibel lagspelare som tar gemensamt ansvar och gärna rycker in där det behövs. Nya arbetssätt och uppgifter känns positivt utmanande för dig. Du kommer att få en bra introduktionsutbildning där upplärning till arbetsuppgifterna sker på plats löpande.

Att arbeta på Ålandsbanken

Här kan du läsa mer om vad vi erbjuder dig som blir en del av laget Ålandsbanken!

https://www.alandsbanken.ax/om-oss/karriar/arbeta-pa-alandsbanken

Du är välkommen att sända din ansökan och CV.

Önskat tillträde är snarast möjligt, vi kommer att intervjua löpande.

Fakta om tjänsten
Sista ansökningsdag
8.12.2022
Kontakta

Närmare information ges av gruppchef Mathias Mårtensson, mathias.martensson@alandsbanken.fi eller rekryterare John Boman, john.boman@alandsbanken.fi.