Kockar

Havsvidden Resort & Konferens Ab söker KOCKAR.

Havsvidden är ett 4-stjärningt resort som ligger på de röda granitklipporna på norra Åland. I vår restaurang serveras det allt från Frukost, lunch, eftermiddagskaffe till middag. Vi har hand om stora konferens grupper, privatgäster samt bröllop så jobbet blir varierande.

Vi vill att du är en person med ett stort intresse för mat och gillar att dela med dig av din passion till kollegor och gäster. Du kommer att laga luncher, middagar och även baka. Att du självständigt klarar detta ser vi som en självklarhet.

Vi vill också att du är noggrann, effektiv, vill utveckla din matlagning samt har dokumenterad utbildning och minst ett par års erfarenhet som kock är meriterande. Som person är du positiv till din läggning och har nära till skratt. Du är en god lagspelare, är beredd att hugga i när det behövs.

Tjänsterna är tidsbestämda med olika startdatum:

Vi behöver 1-2 kockar från 1 mars till 31 oktober samt 3-4 kockar från 1 juli till 31 augusti. Då Havsvidden är en säsongsanläggning så är det mest helgjobb under lågsäsongen och under högsäsongen har vi öppet alla dagar.

Lön är efter kollektivavtal

Sista ansökningsdag är 31.1.2019 för tjänsterna mellan 1.3-31.10.2019 och 30.4.2019 för tjänsterna som är mellan 1.7-31.8.2019

Fakta om tjänsten

Arbetet börjar
se respektive tjänst
Arbetets varaktighet
se respektive tjänst
Arbetstid
deltid/fulltid
Skicka ansökan till

emanuel@havsvidden.com
Se sista ansökningsdag för respektive tjänst i annonsen.

Kontakta
Emanuel, 04573453840, emanuel@havsvidden.com
Havsvidden Resort & Konferens Ab, Havsviddsvägen 90, 22340 GETA

Site by Strax