Vikarier till lokalservice

Mariehamns stad söker nu dig som vill ingå i vår vikariepool inom lokalservice!

VÅR VERKSAMHET

Lokalserviceenheten ansvarar för lokalvården i Mariehamns stads fastigheter. Vi sköter den interna servicen i enlighet med uppgjorda serviceavtal. I vårt team jobbar 47 personer i fastigheter så som dagis, skola, äldreomsorg, kontor, bibliotek och övriga lokaler där staden bedriver verksamhet.

DIN PROFIL

Vi söker dig som kan hoppa in med kort varsel. Vi behöver löpande rekrytera vikarier och kan erbjuda såväl kortare som längre vikariat. Det är meriterande med en utbildning inom lokalvård och/eller goda erfarenheter inom området. Goda kunskaper i svenska i tal är ett krav och vi ser gärna att du även kan läsa/ta emot skriftlig information. Om du inte har relevant utbildning eller erfarenhet men har personlig lämplighet för arbetet och är intresserad av ett extrajobb inom lokalvård så är du också varmt välkommen att söka till oss.

Vi tror att du som person är ansvarsfull, noggrann, flexibel och pålitlig. Du ska vara bra på att planera din tid och att ta egna initiativ. Du jobbar bra både självständigt och i grupp.

ANSÖKAN

Lämna in en ansökan där du berättar om dig själv! Din öppna ansökan kan när som helst ändras. Vi kontaktar dig om vi har ett behov att erbjuda. Observera att din öppna ansökan inte räknas som ansökan till Mariehamns stads övriga lediganslagna arbeten.

Välkommen med din intresseanmälan!

Fakta om tjänsten
Sista ansökningsdag
31.12.2022 kl. 16:15
LönEnligt avtal
Kontakta

För mer information, varmt välkommen att kontakta:

Lokalservicechef Ulrika Carlsson, ulrika.carlsson(at)mariehamn.ax, 018-531229

Städarbetsledare Mikaela Sundström, mikaela.sundstrom(at)mariehamn.ax, 018-531234