Vikarier till äldreomsorgen | Åland living

Vikarier till äldreomsorgen

Mariehamns stad söker nu dig som vill ingå i vår vikariepool inom äldreomsorgen!

VÅR VERKSAMHET

Äldreomsorgen erbjuder service som stöder de äldres självständiga liv i hemmet; hemservice, stödtjänster, dagverksamhet samt stöd för närståendevård. Utgående från invånarnas behov och gällande lagstiftning erbjuder äldreomsorgen även effektiverat serviceboende och institutionsboende. Staden ska tillhandahålla en kvalitativt god äldreomsorg på rätt nivå. Äldreomsorgen i Mariehamns stad sysselsätter omkring 180 medarbetare.

DIN PROFIL

Vi söker dig som tycker om att jobba med människor och som med kort varsel kan hoppa in inom äldreomsorgen! Vi behöver löpande rekrytera vikarier till hemtjänsten, Odalgården samt Trobergshemmet och kan erbjuda såväl kortare som längre vikariat.

Din formella bakgrund är företrädesvis som sjukskötare eller närvårdare med registrering i Valvira. Det är annars bra om du har en avslutad eller pågående utbildning inom exempelvis omvårdnad, pedagogik eller beteendevetenskap. Om du inte har någon av dessa utbildningar men har personlig lämplighet för arbetet och är intresserad av ett meningsfullt arbete så är du också varmt välkommen att söka till oss.

Vi tror att du som person är engagerad, ansvarstagande och kan möta människor utifrån deras förutsättningar. Har du detta kombinerat med en positiv inställning samt är flexibel och lättlärd så har du helt rätt profil för detta arbete. Det är en förutsättning att du talar och förstår det svenska språket.

ANSÖKAN

Lämna in en ansökan där du berättar om dig själv! Din öppna ansökan kan när som helst ändras. Observera att din öppna ansökan inte räknas som ansökan till Mariehamns stads övriga lediganslagna arbeten.

REKRYTERINGSPROCESSEN

Urval och tillsättning sker löpande och vi fyller ständigt på med fler vikarier. Vi kontaktar dig om vi har ett behov att erbjuda.

Välkommen med din intresseanmälan!

Fakta om tjänsten

Arbetet börjar
Enligt överenskommelse
Lön
Enligt avtal
Sista ansökningsdag
31.12.2021 - 23:59
Kontakta

För mer information, varmt välkommen att kontakta någon av följande:

Hemservice: Marianne Rosenholm, telefon: 018-531746 eller e-post: marianne.rosenholm@mariehamn.ax

Odalgården: Annelie Karlsson, telefon: 018-531267 eller e-post: annelie.karlsson@mariehamn.ax

Trobergshemmet:

Effektiviserat serviceboende - Anna Dreyer, telefon: 018-531311 eller e-post: anna.dreyer@mariehamn.ax

Institution - Vanessa Åkerman, telefon: 018-531310 eller e-post: vanessa.akerman@mariehamn.ax

Mariehamns stad, Stadshuset, Torggatan 17, 22101 MARIEHAMN

Site by Strax