Elprojektör | Åland living

Elprojektör

Vill du vara med och utveckla vår verksamhet på Åland, då vill vi att du ska söka tjänsten EL projektör.

Vem är du?

Du har en relevant utbildning och har erfarenhet inom branschen, kanske jobbar du idag som entreprenör eller projektör och är redo att ta nästa steg i karriären.

Du är engagerad, prestigelös och har lätt för att skapa kontakter med både kollegor och uppdragsgivare. Du vill och kan ta ansvar för projektens genomförande samt är beredd att satsa lite extra när det behövs.

Självklart har du god branschkunskap och ett brinnande intresse av att lära dig mer.

Är du engagerad, har ett starkt driv, tycker om att arbeta i team och är flexibel? Hos oss har du i så fall alla möjligheter till ett varierat och spännande arbete i en stimulerande miljö. Gemenskap, trivsel och nytänkande är viktigt för oss. Vi har roligt på jobbet helt enkelt!

Varför Bengt Dahlgren?

Med en tro att jobbet är en del av livet strävar vi dagligen efter balans och att skapa något att längta till. Därför ger vi varje individ möjligheter att utvecklas på såväl tekniskt som personligt plan. Vårt kontor på Åland består i dag av fyra medarbetare men vi har tillväxt på agendan. Kontoret samarbetar med Stockholmsbolaget där du har ytterligare ca

170 kollegor inom samtliga av våra verksamhetsområden, Installation, Energi & Miljö, Bygg & Fastighet och Brand & Risk.

Vår kultur präglas av ett stort och varmt hjärta där utveckling sker genom samarbete, att dela med sig av kunskap och att våga prova. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet så hos oss sätter vi medarbetaren i fokus och satsar på varje individ med både teknisk och personlig utveckling.

Resor utanför Åland kan ingå i arbetet.

Är du vår nästa kollega? Välkommen till en arbetsplats där vi älskar att utmana normer och att jobba för miljön.

Du är hjärtligt välkommen med din ansökan. Skicka den gärna så snart som möjligt då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Hoppas att vi hörs!

Fakta om tjänsten

Arbetet börjar
enligt överenskommelse
Lön
enligt överenskommelse
Skicka ansökan till
Sista ansökningsdag
31.10.2020
Kontakta

Nic Häggblom, 0457 345 8206, nic.haggblom@bengtdahlgren.se

Bengt Dahlgren Åland, Östra Esplanadgatan 7, 22100 MARIEHAMN

Site by Strax