Bibliotekssekreterare och städare | Åland living

Bibliotekssekreterare och städare

Bildningsnämnden i Kumlinge kommun ledigförklarar ett kombinerat vikariat som bibliotekssekreterare och städare.

För bibliotekssekreteraren är arbetstiden 43,54 % av heltid och arbetet är förlagt till måndag, torsdag och fredag. Lön utgår enligt AKTA 02KIR050.

För städaren är arbetstiden 6,45 % av heltid och arbetet är förlagt till måndag, torsdag och fredag. Lön utgår enligt AKTA 08SII070.

Arbetsuppgifter:

Som vikarierande bibliotekssekreterare är du en informationsspecialist som hjälper besökarna att hitta det de söker i tryckta och elektroniska medier. Du organiserar och bestämmer vad som sparas och köps in till biblioteket.

Kompetenskrav:

Förutsättningar för arbetet som vikarierande bibliotekssekreterare är förmågan att kunna ge en god kundbetjäning och att du är insatt i arbete med bokhantering och informationsteknik. För arbetet krävs också att du har god IT vana och en vilja att lära dig nya saker. Kumlinge kommun ser gärna att arbetet söks av både kvinnor och män och icke binära personer, Kumlinge är en arbetsplats som välkomnar mångfald. Kumlinge ger dig trygghet nära naturen! En liten skärgårdskommun i Ålands vackra skärgård. Mitt i havet och med en fantastisk natur vill vi vara ett alternativ för dig som går och tänker på var du vill slå ned dina bopålar. Naturen och stillheten, men också tryggheten och den goda servicen borgar för livskvalitet för oss som vågar. Och det finns gott om rum för fler! För mer information om Kumlinge läs: www.kumlinge.ax

Fakta om tjänsten

Arbetet börjar
24.08.2020
Arbetets varaktighet
16.08.2021
Lön
se respektive tjänst
Skicka ansökan till

skoldirektor@kumlinge.ax

(skriv ANSÖKAN bibliotekssekreterare i rubriken i din e-postansökan)

eller per post till

Bildningsnämnden

Kommunkansliet

22820 Kumlinge

(märk kuvertet med ANSÖKAN vik bibliotekssekreterare och städare)

Sista ansökningsdag
14.08.2020 - 15:15
Kontakta

Skoldirektör Karolina Strand, 01822455, skoldirektor@kumlinge.ax

Kumlinge Kommun, Kommunkansliet, 22820 KUMLINGE

Site by Strax