Junior redovisningskonsult | Åland living

Junior redovisningskonsult

Är du i början av din redovisningskarriär? Vill du ta nästa steg i din utveckling? Som Junior redovisningskonsult hos oss jobbar du med löpande redovisning, avstämningar, skattedeklarationer, momsredovisning, kund- och leverantörsreskontra samt rapportering.

Ditt uppdrag

Du kommer att hjälpa till där det behövs, med hjälp och stöd av en teamledare och får därmed en bred kunskap inom redovisning. Som Junior Redovisningskonsult är du en extra resurs och samtidigt en del av ett team med Redovisningskonsulter som hjälper och sporrar varandra att utvecklas. Vi erbjuder dig en utvecklande och modern arbetsmiljö med kompetenta kollegor, kontinuerlig kompetensutveckling och möjlighet att utvecklas i din roll.

Vem är du?

Vi söker dig som vill utvecklas inom redovisning och har ett stort intresse för det operativa redovisningsarbetet. Som person är du strukturerad och lösningsfokuserad samt bra på att skapa goda relationer. Du har en gymnasial utbildning, har goda kunskaper i Excel och kommunicerar obehindrat i svenska både i tal och skrift. Det är meriterande om du har studerat ekonomi eller har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

Fakta om tjänsten

Arbetet börjar
enligt överenskommelse
Arbetets varaktighet
tillsvidare
Skicka ansökan till

Vi ser fram emot att ta emot din fritt formulerade ansökan till rekrytering@foretagsbyran.ax

Sista ansökningsdag
07.06.2020
Kontakta

Personalchef Ida J. Eriksson, 018-299 57, ida.j.eriksson@foretagsbyran.ax

Ålands Företagsbyrå Ab, Nygatan 9, 22100 MARIEHAMN

Site by Strax