Veterinär | Åland living

Veterinär

ÅMHM är en prövnings- och tillståndsmyndighet inom miljö, livsmedel, alkohol, hälsovård, sjukvård och socialvård. Därtill handhar myndigheten 24 h veterinärvårdsverksamhet samt utför laboratorietjänster inom livsmedel, jordbruk och miljö. Myndigheten har ca 40 anställda.

ÅMHM förlänger lediganslaget vikariat för tjänsten som VETERINÄR 100%. ÅMHM erbjuder nu ett veterinärvikariat under 2020 samt eventuellt 2021.

Du kommer att ingå i ÅMHM:s veterinärgrupp som består av fem praktiserande veterinärer med olika inriktningar inom miljö- och hälsoskydd samt en veterinärassistent.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara besiktning på slakteri med tillhörande uppgifter samt tillsyn över livsmedelsanläggningar.

Slakteriet är av mindre storlek och du jobbar normalt ensam med besiktningsarbetet.

Veterinärjouren delas inom gruppen men ligger vanligen runt en vardag i veckan och var 4-5:e helg. Ytterligare ersättning för jourtjänstgöring erhålles.

Vi söker dig som är ansvarstagande och som trivs med att självständigt få strukturera ditt arbete samt är flexibel och tycker om ett varierande arbetstempo.

Gruppen som enhet är avgörande för att arbetet ska flyta och vi fäster därför stor vikt vid god samarbetsförmåga och personlig lämplighet.

Behörighetskrav för vikariatet är vet.med.lic.examen (legitimerad veterinär). Du måste också ha B-körkort. Myndighetens förvaltningsspråk är svenska och vi förutsätter att du uttrycker dig flytande i tal och skrift. God datorvana är en förutsättning. Erfarenhet från besiktning på slakteri, anläggningstillsyn eller förvaltning är meriterande men inget krav då du lärs upp på plats.

Tillträde enligt överenskommelse så snart som möjligt, tjänsten är på heltid (37,5 h/vecka). Ersättning utgår i spannet 4697 - 5167 euro/månad, beroende på erfarenhet. Ett allmänt tillägg om 121 euro/månad tillkommer.

Hemsida: www.amhm.ax

Fakta om tjänsten

Arbetet börjar
enligt överenskommelse
Skicka ansökan till

Din ansökan och meritförteckning ska vara ÅMHM tillhanda på adressen:

ÅMHM

Norragatan 17

AX-22100 Mariehamn

eller digitalt per e-post på kansliet@amhm.ax.

Sista ansökningsdag
05.03.2020 - 15:00
Kontakta

Veterinär Jacob Ridderborg, 0457 383 2526, jacob.ridderborg@amhm.ax
Myndighetschef Susanne Perander, 0457 526 7045, susanne.perander@amhm.ax

Ålands miljö- och hälsoskyddsmyndighet, Norragatan 17, 22100 MARIEHAMN

Site by Strax