Närvårdare till korttidsboende

Äldreomsorgen i Mariehamn söker Närvårdare till korttidsboende

Är du utbildad närvårdare och söker nya spännande utmaningar? Äldreomsorgen strävar efter att ständigt bli bättre och vi vill att du är en del i den utvecklingen. Vi erbjuder tills vidare anställning på vår korttidsavdelning Ledskär och ser framemot att få just dig som medarbetare!

VERKSAMHETEN

Äldreomsorgen i Mariehamns stad sysselsätter omkring 200 medarbetare. Vi erbjuder bland annat hemservice, dagverksamhet, korttidsvård, serviceboende med heldygnsomsorg samt institutionsvård. De aktuella tjänsterna som ska tillsättas är placerade på Trobergshemmet i Mariehamn. Ledskär har tio platser för hemmaboende personer som behöver tillfällig vård på boende.

ARBETET

Arbetet består av att utföra insatser utifrån klientens behov genom ett rehabiliterande och aktiverande förhållningssätt. Du arbetar med många olika klienter och anhöriga, därför är god kommunikation viktigt. Du deltar på vårdplaneringar, följer upp insatser och hjälper till att koordinera sjukhusbesök och andra aktiviteter. Dokumentation är en viktig del av det dagliga arbetet.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som är utbildad närvårdare och som har förmåga att arbeta utifrån klientens behov och önskemål för att skapa meningsfullhet och trygghet för den enskilda individen. Du ger en god omvårdnad och skapar meningsfulla aktiviteter i klientens vardag. Du kan jobba med varierande arbetsuppgifter, har ett fint bemötande och bidrar till arbetsglädje. Du kan arbeta självständigt och samarbeta med kollegor samt de övriga professionerna du kommer i kontakt med.

Vi kan erbjuda en tillsvidareanställning på 100 % av heltid med inledande prövotid om 6 månader och start enligt överenskommelse. Grundlönen är 2649,49 euro i månaden, vidare tillkommer erfarenhetstillägg och individuella lönetillägg. Staden erbjuder dessutom omfattande företagshälsovård och friskvårdsförmåner.

Anställningen kräver vaccinationsskydd i enlighet med § 48 i Lagen om smittsamma sjukdomar (FFS 1227/2016).

ANSÖKAN

Vi ber dig söka platsen genom länken i denna annons. Urvalet sker fortlöpande och intervjuer kan påbörjas innan ansökningstidens slut.

Välkommen med din ansökan - vi ser fram emot att träffa dig!

Fakta om tjänsten
Sista ansökningsdag
5.05.2024 kl. 23:59
Arbetets varaktighetFast anställning
ArbetstidHeltidsarbete
LönGrundlön: 2649,49 euro
Kontakta

Biträdande Enhetschef Ann-Sofie Lundsten, tel +358 18-531734 eller e-post ann-sofie.lundsten@mariehamn.ax