Projektledare för Info Norden på Åland

Föreningen Norden på Åland söker projektledare för Info Norden Föreningen Norden på Åland söker en projektledare för Info Norden, 50% av heltid med tillträde omgående. Tjänsten är tidsbunden t o m 31.12.2024 med möjlighet för förlängning.

Info Norden är Nordiska ministerrådets informationstjänst för dig som flyttar, arbetar, studerar eller kanske vill starta eget i Norden. Vår primära uppgift är att förenkla privatpersoners möjligheter att röra sig fritt i Norden. Utöver informationstjänsten kartlägger Info Norden problem och eventuella gränshinder som personer och små företag stöter på när de rör sig över en nordisk gräns. Målet är att göra relevanta politiker och tjänstemän uppmärksamma på problem och möjliga lösningar.

Info Norden ligger under de nordiska samarbetsministrarnas ansvarsområde och organisatoriskt är Info Norden placerat under Nordiska ministerrådets sekretariats kommunikationsavdelning. Info Norden har en projektledare i Danmark, Finland, Färöarna, Grönland, Island, Norge, Sverige och Åland.

På Åland administreras projektet av Föreningen Norden på Åland och föreningens verksamhetsledare är projektledarens förman.

Vi förutsätter att den sökande har en relevant utbildning, flytande svenska i tal och skrift, förmåga att arbeta både självständigt och i team, erfarenhet av projektledning och nätkommunikation samt kunskaper i nätverkande, kunskaper i de andra nordiska språken och engelska och god samarbetsförmåga som bidrar till en trivsam arbetskultur. Tidigare erfarenhet av nordiskt eller internationellt samarbete och mobilitetsfrågor (särskilt om socialskyddsbranschen) är meriterande.

Vi erbjuder flexibla arbetstider, goda arbetsförmåner och inblick i det nordiska samarbetet. Till arbetet hör resande inom Norden.

Ansökningar och CV sänds per e-post till adressen info@norden.ax senast 01.05.2024. Lön: 1 541,45 € + eventuella ålderstillägg + Ålandstillägg 60,62 €.

Prövotid om 6 månader tillämpas.

För mera information om projektledartjänsten vänligen kontakta Info Norden Finlands projektledare Heli Mäkipää, heli.makipaa@pohjola-norden.fi eller Föreningen Norden på Åland, verksamhetsledare Cia Numelin telefon 04573430505 om praktiska frågor och frågor gällande föreningen.

Information om Info Norden finns på Föreningen Norden på Ålands hemsida norden.ax/info-norden och på adressen norden.org/info-norden

Välkommen med din ansökan!

Fakta om tjänsten
Sista ansökningsdag
1.05.2024
Arbetets varaktighet31.12.2024
Arbetstid50%
Lön1 541,45 € + eventuella ålderstillägg
Skicka ansökan till

info@norden.ax

Kontakta

Cia Numelin, 0457 343 0505, info@norden.ax